Händelser

Idag har vi bokat tid för o få stackars ceasar kastrerad, stackarn kommer inte få äta nått på jättelänge, o när vi hämtar han kommer han va groggy, stackars lilla skrälle. Kan inte va lätt o bli behandlad på detta vis o förlora sin manlighet på samma dag!
Onsdag om två veckor blir det, verkar va smidigt för man lämnar honom kl 8 på morgonen och så hämtar man honom efter lunch. Då ska han få ett ordentligt mål mat, om han inte e för borta. Haha.. o tratt runt huvudet får han med så räkna med bilder på det sen XD









Har även köpt örmuffar a la scofield idag, haha! Både jag och emil faktist. Tycker det verkar praktist syns inte ens under min stora kaluffs, men värmer ändå.

Igår hade vi filmkväll, vi såg balderunner (riktigt bra!)
Även In her defense som jag varmt vill rekomendera till alla som känner för 1h 45 minuters självplågan. Så B och händelselös film. Tempot var lågt från början och bättre blev det av att den kvinnliga huvudrollen var döv och mycket sas låååångsamt i teckenspråk och mun artikulering så hon skulle kunna läsa på läpparna, haha! kan det bli bättre. Handlade om en advokat som var tillsammans med henne och skulle försvara för ett mord han hade begått.

Denna underbara film kommer från en dvd samling som Linton fick i julklappspelet. 4 great drama movies , för 20 kr i värde! alltså är varje film värd 5 kr styck! Vi har sett after the rain, med mycket mystisk dialog. Och Quiet thunder som var det roligaste på länge, en "actionfilm" utan handling och budget, där de flyr från ryska maffaian i afrika.
De använde samma scener flera gånger, de följde inte line of intrest, de hade tejpad text på flygplan och hus, och specialstyrkornda blev mördade av en alkoholist! Thats it!

Kommentarer
Postat av: Emil

Det kommer bil roligt att se lille ceasar med en tratt runt huvudet xD



Men nu vi ju bara kvar Morning Glory, blir det dags för 4 Great Action Movies sen eller? Hehe

2009-01-31 @ 13:47:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback