Viltskavsgryta

Har vart duktig och gjort en viltgryta! Blev riktigt nöjd faktist! Roligt att laga mat! Detta är rätt så billigt med ett paket viltskav kostar inte så mycket. Receptet är ett hittat recept som jag gjort om till mitt :) Emil gav maten fulla poäng XD Det är lite som att rita man man fixar och trixar för att få ett resultat.



Ingridienser
240 g Viltskav
6-9 champinioner Champinioner
2,5 dl mini Matlagningsgrädde 
1 msk Svartvinbärsgele
1 msk Soja
1 Vitlöksklyfta
½ buljongtärning
Peppar
(salt)

Gör såhär
Stek viltskaven medens den fortfarande är fryst och dela på den. Hacka champinionerna och häll stek tillsammans med köttet. Pressa vitlök och krydda med peppar. Häll på sojan och gelen. Lägg buljongtärningen i spadet som uppstått och låt den och gelen smälta. Häll därefter på grädden och låt koka i ca 15 min. Servera med potatis.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback