Baconlindad sparris



Igår lagade jag baconlindad sparris, det vra jättegott! Rekomenderar detta, och speciellt till er som äter GI.

Ingredienser
Sparris
Bacon
Olivolja
Peppar
Salt

Sås:
1, 5 dl Creme fraiche
½ Lime
1,5 tskHonung
Vitlökspeppar

Gör såhär: Sätt ugnen på 225 grader. Förväll sparrisen i saltat vatten i ca 5 minuter. Linda sedan in dem 2 och 2 eller 3 och 3 i sparris. 2 bitar sparris per knippe. Häll olivolja på topparna och peppra hela. Sätt  in i ugnen i ca 15 minuter.

Sås: Pressa den halva limen blanda i honung och vitlökspeppar. Låt stå i kylen en stund.



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback