Blommigt!

Jag älskar blommigt känns så sommrigt och sött. Så det har lett till att mina senaste inköp blivir blommiga. Idag fick jag hem mitt blommiga linne, och imorn ska jag köpa en blommig klänning på gina tricot som jag lagt undan.

image109

mönstret på klänningen

image110
Linnet

MBT SKOR!

image108
Dessa skor verkar super bra. Namnet står för Massai barefoot technology, och skorna är framställda av forskning på hur massaiernas barfota gångteknik ger dem fin hållning och bra hälsa. De ska därför hjälpa oss krumma västerlänningar att gå rätt. De ger en bra hållning, aktiverar oanvända muskler, hjälper en hålla vikten och hjälper mot förslitningar i lederna. Rena mirakelskorna. Rätt dyra dock men jag ska iaf spara ihop till ett par.

Deras hemsida är
http://www.swissmasai.se/ ifall ni e intresserade.

H&M o mode

Vill rikta blickarna på H&M lite. Har hittat några riktiga pärlor där. Dessutom har de en Marimekko kollektion pågående tyvärr är det mesta slutsålt just nu, vet inte riktigt hur det är ute i affärerna men online var det knapert.


image103

Den här klänningen har jag köpt, den blir perfekt för Grekland. Och jag är så kär i mönstret så sött blommönster, har dille på blomstermönster just nu.


image104

Linnet är skitfint, tänkte skaffa mig ett grått sådant så figurnära och användbart :)

image105image107

Osså Marimekko och hennes underbara mönster!

Maskerad

Jag har fyllt 20 så då får man slå lite på stort, hade en maskerad med mina vänner. Även om de flesta i klassen va tråkiga o inte kom. Men vi hade skitkul! jag va Frenchy från grease bilden är kankse inte så smickrande men man ser likheten ;) haha.

image102

ring och annat

Nu har man fyllt år då! Äntligen 20! fick mycket fina presenter bland annat en mycker bra platt och locktång (från babyliss) ville ha en bra som är bara min och som jag kan ta med mig när jag flyttar. och denna underbara ring designad av Tokiko Ishiguro Frode. Den är gjord av vulkandiskt glas, och superfin och jag tycker den är superfin! Snäll familj man har :) fick även två jättesöta t-shirtar med tryck av min pojkvän <3 det är inne nu för er som inte vet.

image101

muffins

såhär blev mina gullemuffins som jag ska bjuda klassen på imorn (min födelsedag) var tvungen o göra sånahär eftersom jag gjorde liknande lossas muffins på ett temaarbete.. man vill ju inte vara för retsam ;)image100
et

ny snygg jacka

den här har jag fått från tradera.. riktigt nice! Gillar de japanska kläderna på tradera, söta o sött är min grej :P
på fredag fyller man år så nu bakas det muffins till klassen..zour äppelbål låter det gott? image99