Så här är det Mina första två dagar i Halmstad har vart trevliga och fullt upp. Spenderade första dagen med min kära syster och vi handlade klappar. Igår var jag först på stan med ida och hade det supertrevligt, fikade och kikade runt. PÅ kvällen träffade jag Malin och Cat och vi hade en superskoj kväll då vi "kollade" på holiday.

Idag har dock inte alls varit nån trevlig dag då jag har så ont i halsen så det känns som om nån eldar därinne, jag har haft feber och mått allmänt dåligt. Därmed har hela dagen spenderats i soffan, tråkigt!


In h-townNu är jag i halmstad och snart är det jul! Till och med här är det snö och kallt så jag håller alla tummar och frusna tår att snön får stanna. Tror bannemej inte det har varit en vit jul här sen jag var liten, alltså säkert 10 år sen (gammal man är nu, hehe). Resan med katterna gick som smort, de verkade trivas med att åka tåg, bara ceasar som var lite rastlös och ville ut o gå (i koppel) då och då.

Idag har jag handlat julklappar med syster min, dock har jag haft en otursdag då låset på vår dörr krånglade samtidigt som jag hade glömt mobilen inne, men jag flydde hem till Emil en stund. Imorgon skall jag träffa Ida på dagen och Malin och Cat på kvällen. Ska bli trevligt.

 


Snö

Det har snöat en massa här, kanske 3-4 dm sen igårkväll. Det snöar fortfarande så det blir nog en del. Imorgon/inatt ska jag upp kl 4 för 05:26 åker emil och jag till halmstad med katterna. Vi har köpt ett lugnande naturläkemedel på djuraffärer, så förhoppningsvis ska det gå bra.

Fynd

Tog en sväng in på myrorna i dag. Fyndade mig en marinblå sammetsjacka a la Ida Pyk. Jag brukar inte köpa nått bara för att en känd person köpt det, men när jag såg jackan kom jag att tänka på hur snyggt det såg ut på henne. Koftor och liknande kan man inte ha förmånga av här uppe i Gävle.


Om ni undrar..

Hur jag skulle se ut som blond så har ni svaret här. På Taaz.com kan man göra skojiga makeovers.


Mer från stockholm

Bidde en del lunchande med god mat

Så jäkla god Tom kah gai!

 

 

Beyond retro

 

Gamla stan

 


Saco-studentmässa

Som sagt jobbade vi 2 dagar på saco-studentmässa. Det var jättekul och väldigt jobbigt. Inte det lugnaste att prata med nyfikna gymnasieelever hela dagen.

Tjockt med folk på stockholmsmässan

 

Vår monter vid stängningsdags

Stängningsdags somsagt

Här satt vi o skissade lite, men mest informerade vi folk om programmet


Stockholmsveckan

För några dagar sedan kom jag hem från en fullspeckad vecka i stockholm. Den började med att jag och Emil jobbade på saco studentmässa och var representanter för vårat program på högskolan, den avslutades med en strålande Regina spector konsert. Däremellan åt vi god mat umgicks med min släkt och vandrade om kring på stan, även ett besök på naturhistoriska museet hann vi med.


3

Här är alla tre cartoonkaraktärer tillsammans. Satte ihop de uttrycken jag blev mest nöjd med.