Sommrigt



Var på pizza picknick i grötvik med familjen. Varit en mycket varm men härlig dag och de fina vädret skall visst hålla i sig. Jag älskar sommaren!

...

Ibland känner man allt.
Ibland trycker det ner en, tungt.
Vissa dagar är jag svår.
Vissa dagar hittar jag inte ut. 
Men det finns ljus.
Får försöka ta det till mig.
Ibland.
Vissa dagar.
En dag som den här.
Tack för att ni finns.

Lynga stranden

Idag var jag med mamma på stranden. Det blev lynga som är en av världens vackraste platser enligt mig och mamma.
 

Den fina stranden


Skogen där ser nästan tropisk ut

Efteråt åkte vi förbi lyngalax och köpte varmrökt lax som vi ska mumsa på ikväll.


Twilight



Igår såg jag och Emil Twilight. Den var jättebra, trots all dålig kritik. Även Emil tyckte att den var bra. Jag har nyligen läst boken och tyckte att filmen var lika bra. Nu ska jag sätta tänderna i nästa bok När jag hör din röst (New moon), nästa film kommer i höst. Mums! Vampyrer är heta så är det bara, ni som gillar Twilight borde se True Blood, minst lika hett.

Fin look

Var tvungen att lägga upp Megan fox:s look här. Tyckte det var superfint med den rosa klänningen, de djupröda läpparna, örhängena och frisyren. Hon bär Armani privé.


Glad midsommar!

Igår blev det en hälig midsommar middag/fest med ett gäng godingar! Här är några smakprov!


Som ni ser så band jag mig en krans :) Lyckad blev den.


Här har vi värdparet. Malin fick en krans av mig.


En galet trevlig midsommarafton!

Kunde inte låta bli...



Kunde inte låta bli att införskaffa detta till midsommar

Grattis sötsyster!

Min söta syster Frida tog studenten i fredes, släkttillställningen blev lyckad och jag tror hon hade kul trots det dåliga vädret.



Floristik idag

Idag började jag min kurs i floristik, Som allti krångel med info och sånt, men på det hela verkade det intressant.  Ska plugga in mängde av blommor och dess latinska namn dock, det blir tufft.



Sédum ácre - Gul fetknopp



Solanum dulcamara - besksöta

Halmstad

Kl 14 idag sätter jag och Emil oss på tåget och far till Halmstad. 3 veckor blir det, jag ska läsa floristik i 2 veckor nu. Det ska bli härligt, men jag är mycket nervös för att åka med sj, ush dom är så sämst! Ska iaf bli superhärligt att träffa vänner och familj, min syster tar studenten på fredag.


Kärlek



Jag älskar dig!

Uppsala



Vi var i uppsala härromdagen och hade en mycket trevlig dag. Det hela var planerat av Mirre, Olov och Emelie som en födelsedagspresent till Emil. Vi kollade runt lite i uppsala och de bjöd Emil på lunch, middag och bio. Tyvärr var vädret fruktansvärt, det blåste, spöregnade och var iskallt. Men vi lät det inte förstöra vårt humör.

Vi började med att äta lunchbuffé på en mycket bra asiatiskressturang. Mycket bättre buff´r än det brukar vara, mer riktig asiatisk mat. Sen gick vi till domkyrkan som var mycket heftig att se. Därefter blev det stan ett tag, då blev det strömavbrott i hela innerstan. Alla affärer stängde tillfälligt. Det var så konstigt folk visste inte vad de skulle göra, de ville inte gå hem de bara stogstill på stället. Vi satte oss på en bänk i en galleria och väntade och skrattade lite åt alla som betedde sig som zombies när de inte kunde shoppa längre. Strömavbrottet varade ca en halvtimme. Sen handlade jag lite på uppsalas jättestora indiska affär.

På kvällskanten gick vi och åt sushi. Det var fantastisk gott, den bästa sushin jag ätit! Det var även en mycket fin restaurang och man satt på golvet såsom japanderna gör. Dock så hade de fuskat lite med nedsänkningar i golvet under borden där man kunde ha fötterna. Tillsist blev det terminator, massa action men underhållande på bio.

Leksaks nostalgi 3





Jag skrev innan att jag mest gillade leksaker som var både pojk och flickleksaker. Det är inte riktigt sant älskade min rosa mylittlepony med hjärtan och stjärnor som kunde lysa i mörkret!

Mer leksaksnostalgi

Här är två legoset som jag har haft och älskat. Pizzerian var min favorit tror det beror på att den faktist inte var så väldigt tjejanpassad. Jag gillade tjejleksaker men mina favoriter var alltid lite mer åt unisexhållet gosedjur, djurfigurer och lego.





Leksaks nostalgi






Någon mer som haft sådana här små söta djur som barn? Jag hade dem och lekte med i mitt dockskåp och jag älskade dem. Undrar lite vart på våran kaotiska vind de finns nu, för de är värkligen underbart söta. Skulle kunna tänka mig ha dem som prydnad nu, jag har för mig att jag hade rådjuren (överst), ankor och kankse även kaninerna. De heter sylvanian families, calico critters om någon undrar.

Hotel rwanda



Älskling och jag har precis haft filmkväll. Var ett tag sedan vi såg hotel rwanda i skolan nu. Den är så hemsk! Man gråter floder! Det värsta av allt är att det är helt och hållet sant. Alla bör se den, tänk sen på vad ni sett nästa gång ni hör om massaker på nyheterna. Säg inte "vad hemskt" för att sedan gå och äta kvällsmat. var uppmärksamma för sådant här får aldrig hända igen!

Skrällen

Våra katter är bäst!


Pallas

söt!


söt!


Ceasar är skruvad


Och mysig

Lite shopping


Min bikini och mina fina hjärtglasögon har kommit.



Igår var jag i uppsala för att fira Emil, köpte detta linnet och ett par svarta kakibyxor på indiska. Jag älskar värkligen indiska just nu!

Fina underkläder

Såg att asos hade fått in några jättesöta underkläder. Oranged är nise och passar mig bra med, får se om man har råd nån dag.


Those days

Ingen rolig dag idag! Vi skulle redovisa vår hemsida för Bengt vår webdesignslärare, och jag var glad och trodde att det vardet sista vi hade att göra denna terminen. Men nej det var en massa onödiga småsaker som behövde kompletteras, visserligen var det lätt gjort men då får man ändå inte känslan av att man är klar. Sen så är det ju lite problem med csn pga att vi inte var klara med den kursen, och bengt sa att det kan ta tid att få in de fullständiga betygen. Så jag hoppas jag frå bidrag för sommarkurserna i tid!

Sen så gick jag till butiken där jag trodde jag hade chans på jobb. Men nej butiksföreståndaren (som gillade mig) hade fått reda på att hon inte får vara med och bestämma det alls och att han som bestämmer ville ha nån äldre med mer erfarenhet. Fy på sånt! Jag lovade mig själv idag att jag ska läsa en utbildning med prektik efter detta, så att man får den där eftretraktade erfarenheten. Den jag undrar hur man annars ska få? Sen så har jag haft huvudvärk hela eftermiddagen inte heller kul.

Imorgon skall jag iaf till uppsala med emil, emelie, mirre och olov. Det är en födelsedagspresent till emil så vi ska fika, gå på stan, käka och gå på bio sen sover vi över hos olovs föräldrar. Låter som att det blir en skoj dag.

Logotyp



Skoluppgift som går ut på att komma på ett företag och skapa en logotyp och en grafisk profil. Mitt företag heter kiwi förpackningar/packaging och de gör miljövänliga förpackningar. Färgerna är tänkta att vara naturliga och miljöinspirerade.