Pasta med kantarell och philadelphiasås

Dagens kvällsmat, vegetariskt och jummie!

Ingredienser

pasta
4 dl kantareller
0,5 st chili
1 msk margarin, gärna flytande
Salt
Peppar
100 g philadelphia original
1,5 dl mellanmjölk
80 g spenat
chilipulver

Gör så här: Koka pastan. Om kantarellerna är stora, dela dem en gång. Stek kantareller, spenat och chili i margarin, salta, peppra och krydda.

Blanda och koka philadelphiaost, mjölk, salt och peppar i en kastrull. Rör ner kantareller och spenat. Servera såsen med kokt pasta.

Reseptet är från matklubben.se


Tillfrisknar

Nu är jag nästan frisk efter vad som tycks ha varit den ökända svinifluensan. Alla symptom, värkningstid och inkubationstid har stämt överens så det verkar inte bättre. Det är ingen kul influensa kan jag säga, en hel vecka med feber, ush! Men nu mår både jag och Emil bättre det ända som saknas är energi, så en dags vila till borde göra susen!


Tatueringen



Nu är jag tatuerad som sagt, så här blev det. Den ska färgläggas såfort dess linjer läkt klart.

Sjuk

Det är synd om mig, har gått och blivit sjuk. Emil är också dålig så hoppas inte det är svininfluensan man dratt på sig. Jag blir sugen på nya myskläder nu iaf.



Morgonrock och pyjamasbyxa från H&M

Tatuerad



Nu har jag tatuerat in denna mymla på mitt ben, den skall färgläggas såfort konturerna har läkt. Det gjorde inte så farligt ont sved lite såklart och gjorde mest ont i böjan men det lugnade sig efter en liten stund.

En bild



En liten bild jag slängde ihop igår

Lily Allen



Som alltid bra låtar med kul texter, och en klockren video!

Älskar höstmode


Nu är snart hösten här och hösten är lika med mode. Höstkläder har nästan alltid det där lilla extra som får en att vilja spendera varje krona man har. H&M är alltid extra duktiga på höstkläder tycker jag, de har alltid så mycket fint, nu längtar jag tills man börjar få pengar igen så man kan inhandla lite smått och gott därifrån.


Ett fint välkomnande


Igår när jag kom hem väntade min älskling på mig på tågstationen, med en bukett röda rosor. Han hade lagat middag till mig och köpt hem Ben and Jerrys, som vi skulle äta när vi såg True blood. Jag kände mig så välkommen hem, och jag har saknat honom så! Ingen är lyckligare än jag!

Idag åker jag hem

Idag åker jag tillbaka till gävle efter en trevlig vistelse här i Halmstad. Kommer som alltid sakna vänner och Familj. Men nu har jag saknat Emil så mycket så ser värkligen fram emot att komma hem. Igår träffade jag mina galningar på stan för ett litet avsked, det var mysigt. Först var Malin med och då kikade vi lite kläder, sen var hon tvungen att åka till jobbet och då åt jag, Jenny och Cat lunch på Yoss.


Som sagt, Galna!

Jusste

Klippte mig innan jag åkte till halmstad. Kan ha luggen nere nu om jag vill, här ser ni lite hur det blev.


Så vad har hänt då?


Här är lilla fina Nala, bilden är länad av Malin.

Jag erkänner att jag varit lite dålig på att uppdatera, har även vart dålig på att komma ihåg att ta med kamera. Så det här blir kankse ingen jättekul uppdatering. Jag är klar med faunistiken nu, vet inte hur det har gått ännu. I fredes var jag ute med catta och Jenny vi dansade som galna och hade allmänt kul! Igår var jag och hälsade på Emils kusiners hundvalp och idag var jag och hälsade på malins hundvalp. Jag vill ha en hund! Men får nog vänta lite tills jag är färdigutbildad, har mina superfina katter tills dess.



Jag och Jenny i våras (catta i hörnet), Malins bild det med.



 


Underbara illustrationer

Jag läser faunistikdelen i min sommarkurs nu. Igår gick vi igenom sveriges däggdjur. Vår lärare visade helt fantastiska illustrationer av Staffan Ullström. Jag kommer helt klart införskaffa böcker med hans bilder, underbart!


Framsida på stora musboken illustrerad av Staffan Ullström.

http://www.svenskkonsthandel.se/Staffan=Ullstrom_EXHIB.html
Här kan ni se lite bilder av Ullström, ur just denna bok.

I halmstad

Nu har jag tillgång till internet igen och det känns gött. Vårt modem har vart ur funktion hela veckan men nu har vi fått ett nytt. Jag är i Halmstad, pluggar lite och träffar vänner. I onsdes var jag och tjejerna mina på Kräm och hade allmänt super skoj. Igår var jag en stund på förfest hos Idis som har fyllt år. Idag ska jag leka med Linnea, vi ska till stranden och ikväll blir det filmkväll här. Imorn ska jag träffa Emils mamma och även då blir det stranden. Mer kommer hända i veckan och nu kommer jag att börja uppdatera igen. Puss och hej leverpastej!


En ful pose i en fin klänning


Sötaste flickorna!

En liten uppdatering



Imorn bär det av till Halmstad för att avsluta sommarkursen i floristik och faunistik. Ska bli härligt att träffa min kära familj och mina vänner, men saknaden efter Emil kommer att bli jobbig. På onsdag blir det tjejkväll och det ser jag värklighen fram emot! Idag ska Emil och jag ha en supermyskväll, med glass och film. Ska bli så mysigt, känns besvärligt att va ifrån varandra i två veckor dock. Men det klarar vi.