tjejkväll

                                          


Så igår fick vi vår efterlängtade tjejkväll! Drinkar, grönsaksdipp, tjejsnack och DANS! Så som det ska vara, och vi har alltid så kul tillsammans! Vi började vid 8 vilket tyvärr kanske var lite sent, men kan ingen tidigare så får det bli som det blir. Vi flamsade och tramsade en massa som vanligt, och jenny hade varit duktig och gjort iordning en massa drinkar. Hon hade även gjort glass av vatten och aple sourz, jummie! Vid 11 tiden stack vi till mårtensson där vi dansade, drack drinkar och tog våra klassiska bilder med toapapper runt huvudet på toaletten. Är glad att vara i halmstad och glad att träffa mina kompisar! :D dom är så underbara!

Tidigaere på fredagen så var jag i stan. Och träffade Emils mamma en stund vilket var trevligt. Vi var hos en hon känner som är klädgrossist som säljer vårkollektionen till vänner o bekanta till inköpspris. Billigt och bra. Käpte kjolen och linnet jag hade på tjejkvällen där.

Resan till halmstad var jobbig, gick på fel tåg i gävle. Var inte så klantigt som det låter det gick 2 tåg till samma ställe samtidigt, ett direkt och ett som tog längre tid. Lyckades gå på det som tog längre tid. Var lite panik till och börja med men de ordnade med biljetterna, och jag fann mig själv till min förvåning väldigt lugn. Jag tänkte, ajja resan tar 2,5h längre.. jag bara sitter här så kommer jag fram. Duktiga mig.

Idag har jag vart och fikat med mamma och pappa, fick mig en semla :D

Halmstad idag


söta syster yster på bild

Idag åker jag till halmstad, framme ikväll. Ska bli kul! Saknat familjen och mina tjejor! Hoppas nu bara tågresan går bra, håll tummarna för mig!

Kattvakter

Nu har vi fått hit Emelies lilla katt skooma. Väldigt liten och väldigt retlig! Lite av samma skrot och korn som ceasar.
När hon kom hit så var Ceasar mest nyfiken han har ju aldrig träffat en kattjej förut. Men Skooma totalkuvade honom och morrade åt honom, ja morrade inte fräste haha. Så Ceasar tycker att hon är lite läskig nu.. vi får väl se hur det går, fortsättning följer...

Ja fortsättningen följer. Ceasar vill leka (eller sätt på) Skooma, jättenyfiken och påträngande.. Och hon är skit skraj och arg.. fräser och morrar, och ceasar jagar henne. Inte lätt att va kattvakt XD

Ceasar är den som bestämmer! Skooma är alltid upptryckt i ett hörn ceasar betraktar henne och ibland går han till attak eller hon svårt att säga. Ceasar är somsagt coollugn medens skoma är ett nervvrak. Antar att Ceasar vaktar sitt revir.

Serie

Nu är min serie till comic royale klar. Det är en bok med samlade serier från olika personer, som kommer ges ut i tryck via föreningen och studiefrämjandet. Är ni intresserade kan ni köpa den via mig sen, säg bara till. För er som känner oss är både jag, emil och efraim med i den. 

Här är min serie. En faktaserie (egen idé) på 2 sidor om ökenelefanter.
Copyright Anna werle

Copyright  Anna Werle

Galna katter

Man får många skratt av att ha en galen katt!



Man kan ha mycket kul med ett sugrör och därefter kan man vara vädigt nöjd.

Min katt må va kul. Men spana in Lolcats för roliga katter! Hahaha!
Finns med hundar och kändisar med.
http://icanhascheezburger.com/



Taco fyllda paprikor



Emil och jag fick  äta vår allahjärtansdagmiddag idag istället. Nu när man äntligen är på benet o smaksinnet sakta men säkert börjar återvända, iaf med lite näspray ;) Lätt och smarrigt.

Ingredienser:
Paprika
Qournfärs (eller köttfärs om ni vill)
Tacokrydda
Cremefraiche
Ost

Att ha till: 
taco skal/chips
Valfria grönsaker
Taco sås

Så här gör man:
Gröp ur paprikorna
Stek köttfärs och ha i tacokrydda och creme fraiche (några matskedar) 
Häll i köttfärsen i paprikorna och ha på ost. In i ugnen i 15 minuter.
Servera med taco chips, grönsaker och tacosås.


Ser fram emot halmstad!

Nu är jag äntligen på benen efter att ha varit sjuk i en vecka, fortfarande förkyld. Men är glad att ha krafterna tillbaka.

Ser fram emot att åka till halmstad om en vecka!  Saknar min underbara familj! speciellt nu när mamma inte kunde komma. Vill även se vårt nyrenoverade kök:) 
Och mina underbara vänner! det är så roligt att leka med dem! haha. Vi har planer vi, underbar för att fira jenny på fredag och badhuset på söndag! De ni! Då får vi leka. Jag ser fram emot detta ska bli jätteskojj, har höga förväntningar som alltid när vi ska hitta på nått. Och jag vet att man inte ska ha det men det brukar bli lyckat ändå, haha. Se bara på nyår! vi planerade månader i förväg och det blev superdunder bra!




Vad ska man skriva?

 
Vet att alla inklusive mig hatar enirotrollen. Och att efraim brukar så vänligt säga att det brunhåria är jag. Och ja nu måste jag erkänna att just nu så är det nog jag, om ni spanar in denna reklambiten iaf.
Ja vad ska man skriva när man mår såhär? Vill bli frisk nångång och sluta snora och hosta! Så fräch man känner sig. Det förstör massa för mig med. Skulle haft viktig handledning idag, det missar man. En annan handledning imorn, missar det med. Och så skulle mamma komma o hälsa på här för första gången onsdag-torsdag, och nu går ju antagligen inte det! Hon är i stockholm nu och bor hos morfar, och han klarar inte att bli såhär sjuk :( Så snyft saknar mamma!

Men har iaf en super duper pojkvän som tar hand om mig så snällt nu när jag är sjuk och hade iaf jättetrevligt i fredes på pubenpuben innan allt började. Och snart, snart far jag till halmstad och får leka med alla saknade! Då får jag träffa mamma o resten av familjen. Och så ska jag träffa mina galningar! Hönan, Jennö och Cat. Vi ska fira Jennys 21årskalas och vi ska till badhuset, och va så galna vi kan! :D Vill hinna träffa alla men jag vet inte vad jag hinner förutom inbokningarna när jag bara är där några dagar.
Fick även ett trevligt krya på dig samtal av malin idag och av syster igår :) Förlåt att jag låter som en kråka!





Världens värsta allahjärtansdag?

Visst är det inte så jätteviktigt men man vill allafall kunna mysa i soffan med sin pojkvän. Min gårdag bestod av att må illa, mer magsjuk än vad jag vart på många, många år. Dessutom är jag hyperförkyld samtidigt. Mådde så jäkla dåligt att vi åkte upp till akuten, där ville de inte ens släppa in mig, ifall det va mgsjuka. "bra vård" 

Hur som helst så vet vi ju inte vad det va magsjuka, matförgifting eller bara min magkatarr som fick fnatt. Jag mår mycket bättre idag o ser fram emot att äta lite youghrt sen. Så det blev inget soffmysande för oss, men vi får ta igen det nån annan dag. Emil va snäll o tog bra hand om mig igår iaf :)
Måste även tala om att jag mår rätt kasst idag, men är ändå jätteglad! Jämfört med igår så mår jag ju toppen!

Ceasar kastrerad


Nu är den lilla
skrutten kastrerad. Alldeles skakis och skruttig är han o han förstår inte om han ska vara vaken eller sova, sitter mest o vinglar fram och tillbaka.

Ingen lätt dag i en katts liv att bli av med kulorna.
Först en obehaglig färd till veterinären, sen främmande människor som petar o klämmer på en, sen får man sova lite. zZzZzZzZz. Sen när man vaknar blir det en jobbig resa till o nu mår man dessutom dåligt. Sen när man kommer hem, vet man inte vad man ska ta sig till sova eller va vaken. Mat har man inte heller fått sen kl 6 igårkväll o kommer inte heller få förns man kvicknat till. Dumma matte och husse.


 

Ritu kumar


Jag har gjort en upptäckt!
En helt underbar inidsk designer vid namn Ritu Kumar, fick tips om honom på indiskas blogg. Sen spana jag runt lite o blev kär i de kläderna så vackra. Han ska tydligen vara Bollywoods topdesigner, hahah! Hur som helst så vill jag visa er, den som nu är intresserad några smakprov jag hittat. Jag är extremt inspirerad av det lite mer exotiska nu, indisk och afrikansk kultur är jag mest inne på just nu, gillar alltid buddistisk kultur med. Hur som helst inspiration kan man inte få för mycket av varesig det gäller tecknandet äller kläder ;)

http://www.ritukumar.com/Brands/tabid/67/Default.aspx




skola


Copyright by Anna Werle

Den senaste skoluppgiften, designa och illustrera spelkort med tilldelat påstående. till ett spel som heter sant eller falskt.  Jobba med siluetter och text. Jag vet att påståendet om underkläderna är sant, men om det funnits en doppingspall återstår att se.

Grekland


Jag vill till grekland igen! det var så underbart o avslappnande. Vill resa resa resa!  Så många ställen man vill till . Får se vad man har råd till med. Men knakse följer jag med emils familj till grekland igen, hade vart härligt. Varmt, god mat, vackert, härlig kultur osv.. grekland är fantastiskt.

äntligen en krogrunda.




Så blev det äntligen en krogrunda igår!

Hade nästan börjat känna mig gammal och mossig. Först va vi här en stund o förberedde oss, sen när vi gick ut så fick vi leta lite efter ett bra ställe.

Tillslut hittade vi en mysig pub, lite över vår åldersgrupp, men det gjorde inget för alla satt mest vid sina bord o snackade, vilket är mysigt tycker jag. Osså fanns det ju guinnes där vilket både Emil, Emelie och Mirre hade bestämt sig för, jag tog en drink som vanligt, tjejig som jag är.

Förstår mig inte riktigt på syällen där man ska sitta ner o ta en öl eller en drink som har jättehög musik, vill man ha de så ska det ju va dans! Efteråt blev det frasses hamburgare, åh va gott det va! Aldrig ätit där förut men de va lika bra som max tycker jag, jättego kycklingburgare med en hel kycklingfilé, mums! 

En tanke

Är det inte konstigt att de låter vissa b-kändisar bli programmledare? Carolina gynning tillexempel hur kan man låta nån med den rösten få stå o prata i timmar i tv? Vem mår bra av det? Huvudvärk??? (ursäkta om nån gillar henne eller hennes röst) Ett annat exempel är Robinson Emma, så tråkig, så tråkig, Jag vet vi gör henne till programmledare, bara för att ingen ska titta o vi blir tvugna o lägga ner programmet. Eller nu när de ska göra ett program, "den rätte för Rosing", måste säga att jag mår lite illa av ens tanken på det programmet. De försöker antagligen göra en a shot of love whit Tila Tequila" kopia... men... Vi svenskar lyckas aldrig va galna nog för att sånt ens ska bli det minsta underhållande. Och Linda rosing.... ... säger jag bara...
Lär ju finnas bra mycket mer begåvade människor än Dokusåpakändisar med silikonbröst? Va inte så lata "Tv" gör audition så kanske ni kan få bra programledare som inte ger en huvudvärk, bara ett förslag ;)

(Nu låter jag säkert väldigt arg, så arg är jag inte, tittar inte på dessa program, mer än om man e sjuk möjligtvis. Men ibland är det kul att irritera sig!)

Dior <3


Är fortfarande krasslig men bra mycket bättre som tur är, ska jobba lite o imorn ska jag våga gå utanför dörren! Idag damp den nya Elle ner i brevlådan, med trendbibeln inför våren. (Som en del vet så är ju egentligen kläderna vi får se nu redan ett halvår gamla då modevärlden alltid ligger en sesong före, så har sneglat lite på kläderna redan i höstas. :))

Hur som helst älskar jag Diors ready to wear kollektion nu inför våren, så fin! o det här är kläder jag vill ha. Någon miljonär som har lust att skänka mig lite? Satt precis o kollade på visningarna trevlig sysselsättning. Och nu tänkte jag ta mig en titt på Kenzos visningar.

http://www.diorcouture.com/us/dior_us.html

förhoppningar

Åsså va man sjuk idag med, trodde jag var frisk, men sån tur hade jag inte... Men imorn ska jag väl ändå va frisk! iaf frisk nog att kunna få lite arebete gjort. Vill träna o komma i form men det är svårt när man mår såhär. Emil är med sjuk o vi pallade inte o laga mat så åt pizza, jummie! Munken här i gävle har suveräna pizzor, tonfiskpizza blev det för mig.
Vill ut på krogrunda med men det kräver ocklså hälsa. Någon som har nån rolig huskur på hur man blir frisk? Blir o kolla massa how i met your mother nu iaf, o det är nice, det o pizza :D

Krydda sverige



Det är synd att sverige inte är mer exotiskt. Så mycket härligt kommer från sydöst. Rökelser, yoga, te, god mat, vackra färger och mönster,osv... Och jag älskar sånt! Synd bara att det känns näst intill falskt att tillämpa en kultur som inte är ens egen, men wtf, gör det en glad så gör det. Människorna i asien verkar så mycket mer harmoniska än vi svenskar, så är det bara. Indiska har ett vinnande konsept med att försöka krydda till vår kalla nord.

Idag var jag på yoga, härligt och nu sitter jag här och dricker te o sniffar på mina tända rökelser. Lite ironiskt, så osvenskt, eller är det det nuförtiden, och vill man vara typisk svensk? vad är typisk svenk? Har faktiskt ingen aning vad det är, förutom möjligtvis köttbullar och potatis, haha. Ska gå på yogan lite mer nu, behöver slappna av lite mer, och sluta va stel som en pinne.

Big plans


Ok blev ingen träning idag :( Kännt mig så matt o krasslig. Köpte godis idag med så duktig är jag inte. Men imorn ska det bli andra bullar! Bokade in mig på yogan imorn som lite mjukstart. Ska inte käka godis, eller bara mörk choklad iaf. Sova ordentligt o gå upp i tid. Rätt så stora löften denna vecka, men tror jag kan hålla dem. Träna o va sund helt enkelt, så ska det va, då jobbar man bäst i skolan med o slipper stressa över sisa minuten jobb.

I helgen vill jag ut på krogen, nån som är på ;) va så längesen nu så det e dags att släppa loss lite.. ok det är långt till helgen. Men jag är en planerande kvinna XD vet även att min nyttighet inte går ihop med en krogrunda, men så får det vara, lite kul ska man ha!

Träna idag?






Mår fortfarande inte så bra, huvudvärk o typ ingen ork :( det är besvärligt för måste jobba med skolarbeten och har precis köpt friskis kort för säsongen. Måste ju komma igång med träningen igen efter att ha varit lat en period nu. Funderar på o gå på ki balans i alla fall ikväll. Det är lugn träning så det borde gå bra, sålänge jag inte har huvudvärk. Blä hatar o inte må bra!