Perfekt myskväll


Har en perfekt myskväll med min  Emil.
Emil, Ceasar, Laxpasta, te, daim och How i met your mother! Kan det bli mysigare. Dock så mår jag inte så bra, feber troligen? Frossa innan o nu hettar det i ansiktet. :(
Blev förfrågad om krogen ikväll o har kännde egentligen för att gå ut, men det får bli nästa helg :) Just nu tyckler jag den här kvällen är perfekt.

Just nu är how i met your mother mitt absoluta favorit tv program, gör mig glad :D men man måste följa den för o förstå hur kul det är. Sen kan man känna igen sig en del. De säger att ett förhållande ska va lätt, även det svåra, om man värkligen älskar nån och det är den rätta. Så är det för mig o Emil, lätt o kul! :D yay! Inte meningen o låta sliskig men, bara så ni vet ;)


Händelser

Idag har vi bokat tid för o få stackars ceasar kastrerad, stackarn kommer inte få äta nått på jättelänge, o när vi hämtar han kommer han va groggy, stackars lilla skrälle. Kan inte va lätt o bli behandlad på detta vis o förlora sin manlighet på samma dag!
Onsdag om två veckor blir det, verkar va smidigt för man lämnar honom kl 8 på morgonen och så hämtar man honom efter lunch. Då ska han få ett ordentligt mål mat, om han inte e för borta. Haha.. o tratt runt huvudet får han med så räkna med bilder på det sen XD









Har även köpt örmuffar a la scofield idag, haha! Både jag och emil faktist. Tycker det verkar praktist syns inte ens under min stora kaluffs, men värmer ändå.

Igår hade vi filmkväll, vi såg balderunner (riktigt bra!)
Även In her defense som jag varmt vill rekomendera till alla som känner för 1h 45 minuters självplågan. Så B och händelselös film. Tempot var lågt från början och bättre blev det av att den kvinnliga huvudrollen var döv och mycket sas låååångsamt i teckenspråk och mun artikulering så hon skulle kunna läsa på läpparna, haha! kan det bli bättre. Handlade om en advokat som var tillsammans med henne och skulle försvara för ett mord han hade begått.

Denna underbara film kommer från en dvd samling som Linton fick i julklappspelet. 4 great drama movies , för 20 kr i värde! alltså är varje film värd 5 kr styck! Vi har sett after the rain, med mycket mystisk dialog. Och Quiet thunder som var det roligaste på länge, en "actionfilm" utan handling och budget, där de flyr från ryska maffaian i afrika.
De använde samma scener flera gånger, de följde inte line of intrest, de hade tejpad text på flygplan och hus, och specialstyrkornda blev mördade av en alkoholist! Thats it!

Besvär

Idag gick jag upp tidigt hade lite ärenden, duktiga mig :) Halt och kallt är det häruppe så besvärligt o cykla. Jag var hursomhelst på SEB banken för min mormor hade ett litet sparkonto där till mig, bara ett par tusen på det.

Jag har nordea som bank o där vill jag också ha mina besparingar, så tänkte föra över dem dit. Det är tydligen så att en bankbok är kopplad till SEB kontot, därmed får jag inte röra pengarna utan den. Min mormor gick bort för ungefär ett år sen :( och därför är bankboken borta. Så nu måste den anmälas försvunnen i ett halvår innan pengarna kan flyttas till ett annat konto. Gammalmodigt och trist tycker jag.

Det är ju inte direkt kul att ens mormor gått bort, och det här är pengar hon ville att jag skulle ha. Och att det då blir massa krångel med att de fortfarande har kvar ett gammalt system, bankböcker! dom borde slutat med dom för längesen. Så som med alla andra konton borde det räcka med att legetimera sig som kontoinnehavare tycker jag.
Ville ju spara de pengarna till en resa i sommar o nu får jag dem inte för ens i augusti :( att det ska behöva ta så lång tid.

Lay out

Det här med lay out är riktigt kul :)
Man lär sig mycket om html koder faktist, så nu fattar jag en del o vet hur man fixar en del. Har lärt mig av sidan
designadinblogg.se 
Ni får gärna säga till om ni har några tips på nått man kan snygga till :)
Vet dock inte varför min meny är så konstig har hänt nått med den och hittar inte hur man fixar det, det får ni gärna också tipsa om :)

Bokat resa





Nu har jag bokat resa till halmstad.. Tycker fortfarande sj är svinigt dyra trots att jag hade 600 kr i restidsgaranti fick jag betala en del för att köpa de billigase biljetterna, dumma dom!

Iaf så kommer jag ca halv 7 torsdag den 26e februari, osså åker jag hem lunchtid måndag den 2a mars.
Så nu vet ni vad ni har o väna er, så var väl förberedda!


Lite shopping


Shoppade lite idag :) trevligt, tevligt.
En blus (på gina), en kofta, ett halsband (båda på indiska), en sjal (på h&m, som är jättestor ^^) och en lush tvål (porridge, som luktar helt fantastiskt! påminner mig om en kaka som fanns när jag var liten)

Här är en ny bild på Ceasar, som är rätt stor nu

Skola

Mycket att göra i skolan nu o lite arbeten utöver det med.
  • Läxa till nästa vecka: siluettbilder 4 st
  • Framsida till skoltidningen (gefla högtryck) till 26e
  • Företagsprofil till 27e
  • Serie och illustrationer till Comic royale till 26e

Comic royale är en förening som ger ut en bok med samlade srier och illustrationer från oss som är med.
Tidningen och comicroyal kan ni få se i tryck, tidningen är gratis men comic royale kostar lite.
När comic royale e klart ska jag nog söka extrajobb på försäkringskassan, lite lugnare då.

Halmstadresa


Nu har jag reklamerat mina tågbiljetter till sj. Och nu i veckan tänkte jag boka tågbiljetter till halmstad för i slutet av februari. Då ska jag leka med alla mina kära vänner och familjen. Ser jag fram emot.

fix o trix

Som ni ser håller jag på o fixar o trikxar lite här, kanske inte så snyggt än men försöker lära mig så jag kan göra nått bra sen :P

Lasagne

           




Sitter ock väntar på maten... Hungrig! Idag gör jag och Emil en av mina favoriträtter, lasagne :D Fast vi använder veggo färs istället för köttfärs, smidigare o godare :)

Emil är bäst! :D
Ikväll ska vi se how i met your mother och 24 (emil har köpt boxen med alla säsongerna) Spännande
ska Jack bauer klara det?  XD


Kattskrälle

Ceasar är världens bästa katt. Men han är också rätt skitsofren speciellt på morgonen.. då kan han vakna o va jätte kelig spinna o vilja bli klappad, men när han får nog o vill att vi ska vakna ja då börjar katskrället gnaga på ens fötter! Han är ett halvår nu så vi ska beställa tid för kastrering, chop chop




The do



The Do,  jättebra :)

Doft junkie


Jag är nog lite beroende av saker som luktar gott XD

Dels lush tvålar, parfymer o sen rökelse med mera. Använder en del kokosparfym ibland, är nog den parfymen som folk märker mest, har fått en del förfrågningar: Är det du som luktar kokos?

På min önsklelista till födelsedagen (i april) så är
Dior hypnotic poison överst, svin go :) 

Lovly lush



Igår var jag, Emelie o mirre o shoppade loss lite på lush. Om man samlade kvittorna från nov-des så fick man rabatt. Vi var smarta o la ihop våra kvitton så vi fick mycket rabatt :) Köpte nytt shampo, balsam en parfym o candy fluff, doft o glitterpuder som luktar godis :) Yummy yummy yummy! Nu ska jag ta ett bad ;)

Uppdrag ljusare vardagsrum

Har känt ett vårt vardagsrum var lite för mörkt, man blir dyster av mörkt. Men nu har vi tagit tag i saken och ljusat upp det. Lite fix o trix så blev det mycket ljusare där :)

Nya bättre lampor (var en sväng på ikea idag). Vitt tyg med medaljunger också vita, som fondvägg, o lite vit textil en duk en matta o så. Lite från ika o lite från indiska som för närvarande är en av mina favvoaffärer, så mycket fint där.



Te är gott

Ett konstaterande


Grafisk design o lite annat

 
Copyrighht by Anna Werle

Idag hade vi vår första lektion i grafisk design, det verkar väldigt kul vår första uppgift är o göra en företagsprofil. Med logotyp visitkort o hela köret :) ska bli kul! Jag har en liten idé vad jag ska göra, men det får ni veta förts när jag är klar ;) ska lägga ut min logga här o så. Det blir ett egetpåhittat företag iaf.

Längre fram på våren ska vi göra bokomslag/ uppslag, Tidningsframsida och en affish. Uppgifter som passar mig mycket bra. Bra grejjer att lära sig om jag ska läsa vidare till förpackningsdesigner sen med. Äntligen känns skolan kul! Hösten var jobbig o rätt trist men det verkar ha vänt nu.

Måste reklamera mina tågbiljetter. Vill hem till halmstad o leka med mina kompisar där. Vad sägs om en riktigt tjejig tjejkväll? ;) Fick även mina pengar idag, som jag oroade mig lite för. En mycket glad dag, jay!

Vill även rekomendera er att se min vän effes flasfilm, den va kul :D
http://www.youtube.com/watch?v=UiS1QR_js5


Isbjörnsfaddrar


Emil och jag är isbjörnsfaddrar till en månad tillbaka. Det rekomenderar jag varmt :)
Själv älskar jag isbjörnar o tycker det är viktigt att vi gör nått åt det. Det finns andra djur som behöver det man kan bli fadder till med: Tigrar, Pandor, Säckhuggare, östersjöfadder för sälar osv.. och djungelfadder för apor osv..

http://www.wwf.se/insamlingsportal/

Januari-utgifternas månad

Japp det är dyrt att leva i Januari. Har inte fått mitt bidrag ännu trots att jag studieförsäkrade i förra veckan. Csn vart är mina pengar?

Det är ju som så att man får mindre bidrag i desember så därför e det lite ont om pengar nu innan det stora januaribidraget kommer. Men tro inte att man har mer pengar än vanligt för att man får ett stort bidrag i Januari. Nej nej, januari är utgifternas månad XD

Låt se, dubbla elräkningar med årsavgift på den ena, dax för nytt friskiskort, kurslitteratur + att det är dax att klippa kulorna på katten. Så pengarna går åt helt enkelt.
Gillar inte det där med pengar, skapar alltid oro och gnabb.

Plus att det finns jättefina reakläder på indiska.. la undan dem tills imorgon, och hoppas på det bästa!


lite stuff


Copyright by Anna Werle

Det här är min senaste skoluppgift. 3 punkts perspektiv Tema super Mario bros.
Äntligen en uppgift som kändes riktigt kul att göra, det behövde jag. O Jag höll mitt nyårslöfte och började i god tid för stress o sista minuten jobb förstör verkligen.

Jag saknar halmstad, o trots mitt hat till Sj kollar jag på resa dit. I påsk så ska jag dit, kikar även lite på slutet av februari då jenny fyller år, en trevlig utgång vi tjejer kankse?
Förhoppningsvis får jag resecheckar för min misslyckade tågresa o dom kan jag ju använda då.



Dax o börja skriva igen. Börjar med att klaga på sj XD

copyright anna werle
Copyright Anna werle

Ja nu börjas det igen, skrivandet på bloggen. Lite mer personligt denna gången hade jag tänkt, för då finns det mer att skriva om, o vilka läser. JO ens vänner. Dumt tänkt innan Anna!

Jag skulle vilja tällägna mitt första inlägg att klaga på SJ!
Jag är tillbaka i Gävle nu o saknar halmstad. Men resan hem hit var inte kul!

Vår resa.
  • Vi hade bokat en bra resa. Dock till det hutlösa priset 600 kr! den skulle ta 6,5 h o endast ha ett byte.
  • Då kommer vi till tågstationen o vårt tåg är ca 20 min försenat, medans vi väntar ökar förseningen till 1h!
  • Detta innebär att vi inte kommer hinna med vårt tågbyte i göteborg!
  • Vi ber om hjälp men kan ingen hjälp få: de får ni lösa på tåget är svaret.
  • Jag ringer o ber pappa om hjälp, han ringer till Sj för att skaffa oss nya biljetter. Vi ska få nya biljetter med 1 byte extra säger kvinnan han pratar med. Hon ska försöka ge oss bra platser.
  • Jag hemtar ut biljetterna, det är 2 byten extra på resan ett i stockholm o ett i uppsala o vi har inte ens platser jämte varann.
  • När tåget äntligen kommer fösöker vi förklara vår situation för konduktören, vi vill ju inte missa nästa tåg heller. Men konduktören lyssnar inte på oss, verkar efterbliven eller nått, mycket konstig man iaf.
  • Bytet i göteborg går bra. Vi ska sätta oss på våra platser på tåget göteborg stockholm så e det en kvinna som har samma plats som emil. Men han sätter sig jämte mig istället.
  • När konduktören kommer o kollar på våra biljetter ja då är dom egentligen för onsdagen! Vi hade dock tur att det va lite folk på tågen så vi fick åka med ändå!
  • Resan tog mer än 2h extra o eftersom vi kom hem mkitt i natten kunde vi inte handla nån mat, kul!
Jag Gillar åka tåg annars, det är bekvämt o miljövänligt o går relativt snabbt. Dock är Sj ett jävla icke fungerande företag med jävligt höga priser!

Som efraim sa: Det är inte för intet Sj är sveriges nest mest hatade företag.