Avatar

Jag och Emil har precis kollat på Avatar (för andra gången). Jag älskar den filmen! Den är så snygg och så medryckande. Jag blir så ledsen när de förstör skogen, det är verkligen träffande. Jag kan inte låta bli att tänka på hur människan förstör naturen och hur hemkt det är. I USA läcker det från en oljeplattform och det har läckt ut olja på en yta som är större än en tredjedel av sverige. Helt förfärligt! Man kan bara önska att de lyckas ta bort det.

Idag

Så vad har jag gjort idag? Jag har hämtat flyttlådor från källaren, fixat lite extra med frisyren, fått hem Avatar i blurayformat i brevlådan, ritat i skolan, gjort egna hamburgare och hamburgerbröd och jag har kollat på Futurama. Det har varit en trevlig dag.


I skolan läsandes Olovs kioskvältare.


Dagens frisyr, lite synd att jag inte lyckades fotografera mer ovanför. Har rullat håret på högersida innåt så att de går runt huvudet och avslutas i en fläta.

SPX

I helgen var jag i stockholm på SPX mässa. Vi bodde hos mina kusiner och det är som vanligt supertrevligt att bo hos dem. Vi hann inte med så mycket men vi umgicks med mina kusiner, vi strosade lite på stan, vi var på Galago fest och vi satt på mässan. Jag fick några fanzine sålda och en herre från ett bibliotek var intresserad av att köpa in mitt fanzine. Emils försäljning gick det bättre för deras kioskvältare sålde slut så mycket och spännande är nog det man skall satsa på. Jag hann även med att titta in på Beyond retro där jag fyndade en otroligt vacker klänning, skall visa den i bloggen snart. Hoppas det dyker upp nån trevlig fest då jag kan använda den.

Emil och jag käkade lunch på Hornsgatan. Där finn ett café med den godaste thaigrytan.

 

Vi satt och sålde på mässan. Comic royale vann pris för bästa fanzine.

Vi gick på Galagofest men eftersom det inte var något kul där hängde vi med ett gäng bort till slussen. Där hamnade vi på uteservering, vilket var lite väl kallt.

 


Förlåt

Jag vet att jag är lite tråkig och uppdaterar dåligt. Men jag har så sjuk mycket att göra just nu. Förra veckan hade jag fullt upp med att få ihop mitt fanzine. I helgen var det stoockholm och spx. Den här veckan måste jag se till att komma igång med projektarbetet paralellt som jag måste packa ihop halva lägenheten. Emils pappa kunde tyvärr bara köra släpet i nästa vecka och inte när vi flyttar. Så vi får helt enkelt leva en månad utan hälften av våra möbler.


Nu ska ni få se...

Detta är vad jag hållit på med de senaste dagarna. Jag håller på att klurar lite på förord och en baksida, annars så är det klar att sättas ihop till ett fanzine. Detta är en liten historia om hur en sjöstjärna ser på världen, och just denna stjärna råkar vara väldigt filosofisk (hehe)








Copyright by Anna Werle


Inför spx

Nu har jag varit dålig på att uppdatera ett tag. Detta beror på att jag har haft fullt upp, det är Small press expo mässa i helgen och jag har jobbat på lite saker till den. Därför har jag inte varit hemma så mycket utan har mest varit i skolan för att rita, även på kvällarna. Idag har jag gjort ett vykort till mässan och i övrigt har jag jobbat med en serie om en filosofisk sjöstjärna (som de ska få bli fanzine av) som jag skall lägga upp här inom kort. Sålänge får ni se vykortet.

,

Sommarjobb!

Nu har jag äntligen fått sommarjobb, känns skönt för då vet jag att allt ordnar sig i sommar. Jag skall jobba på ett rehabiliteringshem för äldre och sjuka som behöver få lite extra tid att läka från olika skador som tex brutna ben.


Kick-Ass

Kick-Ass kicked ass!
(om man får vara lite fyndig)

Var precis och såg Kick-Ass på bio. Tro det eller ej men den var riktigt, riktigt bra. Om man skall dömma filmaddisherna så kan man tro att det är kass action film, det är den inte! Den handlar om en helt vanlig kille som försöker att bli en superhjälte, trots att han varken är speciellt stark eller bra på att slåss. Därmed tar han sig vatten över huvudet. En rolig, seriös och fruktansvärt spännande film. Se den!





Gina

Införskaffat en ny oversize t-shirt från Gina Tricot.


Längtar till sommaren!

Om det ändå vore sommar!

Varma sommarnätter

När det inte är speciellet kallt ens när det är dåligt väder

Picknick på stranden

Grillning

Promenader i solen

Stranden

Sushipickninck i parken



Innomhusaktiviteter utomhus



Fest i trädgården



Skoj i solen

Sparris soppa

Idag blev det sparrissoppa till lunch, mums!



Ingredienser:

1 paket fryst sparris
1,5 dl Matgrädde
1 dl vitt vin
Vatten
2 kycklingbuljongtärningar
2 vitlöksklyftor
1,5 tsk vitpeppar
2 tsk lökpulver
salt
olja

Gör såhär:
Börja med att hacka vitlöken och fräsa den i lite olja. Dela sparrisen i mindre bitar och se till att topparna är hela. Koka sparrisbitarna i saltat vatten ca 2 min. Häll av vattnet och plocka ut topparna, de skall sparas till garnering. Lägg Sparrisen i kastrullen tillsammans med den frästa vitlöken. Häll på en skvätt vatten, vinet och grädden. Koka upp. Häll i buljongtärningarna och krydda med lökpulver och vitpeppar. Mixa sloppan slät och strö över sparristopparna. Servera med bröd, mums!

Att leva på gatan

Här är min Comic royale serie. Den är laverad i flytande tusch. Skriv gärna vad ni tycker!

 

 


Vackert väder!

Dagen har varit riktigt härlig! Jag började dagen med en arbetsinterjuv, jag tror att det gick bra. Sedan hälsade jag på Ida i hennes nya hem i Trottaberg, fint var det! Måste vara mysigt att bo lite halvt på landet. Ida och jag åkte in till stan för att äta lunch och shoppa.

Nu på eftermiddagen har jag varit på lägenhetsvisning på furet, den var fin. Jag var även på en visning igår, en lägenhet på Nyhem dom var också fin. Så jag hoppas att det blir någon utav dem. Men tror att jag skulle trivas bäst på nyhem.



Linnea följde med mig på visningen, därefter njöt vi av solen i folkparken.





Ljus




Glad påsk!

Idag är minsann min födelsesadag, en ny mobil har jag fått. Har firat med vännernsa de senaste två kvällarna så idag blir det god mat och film med familjen. Emil skall jag fira med när jag kommer tillbaka till Gävle, jag saknar honom mycket idag.



Igår var jag med mamma och handlade vårblommor till trädgården, på kvällen blev det lite fest och bowling med vänner.


Hår

Jag har tonat mitt hår, det blev lite mörkare brunrött denhär gången. Jag trodde det skulle bli ljusare men när det blev såpass mörkt som det blev kom jag på mig själv med att ha saknat det. Så mörkrött är nog det jag skall ha ett tag framöver, men man vet ju aldrig jag kankse ändrar mig igen. Det är ju bara en intensivtoning så det kommer att bli ljusare efterhand.



Grrls

Igår hade jag en mysig tjejkväll här, den blev väldigt lugn men väldigt trevlig. En bra kväll! Vi satt mest och pratade och hade det trevligt.